Politic

Pîrvulescu iese la atac

pirvulescu_decupatAlocarea de către Guvern a unei sume considerabile pentru finanţarea lucrărilor la drumurile judeţene şi comunale din Teleorman, respectiv 7,457 milioane lei, a făcut să crească şi interesul referitor la modalitatea în care vor fi cheltuiţi aceşti bani. Astfel, deşi preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, a iniţiat luni, 24 august, o serie de întrevederi cu primarii din localităţile teleormănene în vederea stabilirii priorităţilor de cheltuire a banilor, se pare că, totuşi, suspiciunile există, ca întotdeauna când este vorba de bani publici.

Eugen Pîrvulescu, co-preşedintele PNL Teleorman, ţine să tragă un semnal de alarmă în acest sens: “Îl voi monitoriza, împreună cu o echipă de specialişti, pe Gâdea şi modul în care va repartiza cele 75 miliarde de lei, astfel încât să fim singuri că sumele îşi vor găsi corespondentul în realitate. Drumurile nu sunt nici ale PNL, nici ale PSD, ci ale teleormănenilor. Dacă PSD e învăţat ca toţi primarii să adopte poziţia ghiocelului, acest lucru nu se va mai întâmpla.

Şi primarii PNL şi-au exprimat nevoile comunelor şi aşteptăm să vedem ce se întâmplă; iar, ca să fac o paranteză, îl asigur pe domnul Gâdea că acesta a fost motivul pentru care primarii noştri au bătut pe la uşile Consiliului Judeţean, şi nu pentru a migra la PSD, aşa cum se vehiculează în ultimele zile.

Mie îmi pasă de primarii mei. Şi ei au aceleaşi drepturi ca şi cei ai PSD. Şi ei reprezintă nişte oameni care le-au acordat încrederea lor şi care nu trebuie să sufere şi să fie discriminaţi doar pentru că au ales în fruntea localităţii o altă culoare politică decât cea roşie. Încă o dată, cei de la conducerea Consiliului Judeţean trebuie să înţeleagă că banii nu sunt ai lor, ci ai teleormănenilor”. (A.N.)

3 Comments

 1. observator

  Cred ca este prea tanar acest neica nimeni si sa se da cocos pentru a crestein popularitate.Una este sa vorbesti pentru ati atinge scopul si alta este realitatea.Le doresc noii formatiuni politice struto-camila sa ajunga la putere in Teleorman ceea ce nu prea cred,si sa-i vad pe ei cum vor impartii aceste fonduri daca vor avea bine inteles!

 2. frate de religie

  Domnule Pirvulescu,
  Rolul dumneavoastra la ora actualia este:
  -sa va vedeti de afacerile cu toti primarii PNL in realizarea lucrarilor de constructii,
  -ra vedeti ce se intampla cu dosarul de la DNA,
  -sa va continuati sudiile pe care le-ati inceput.
  Lucrul cel mai bun este sa va lasati de politica si sa continuati prelegerile religioase ale adventistilor!!!!!

 3. bunicu@marin

  cita preocupare pt. banii publici care n-au ajuns in visteria pnl.dati-le si lor sa vedeti ca stopeaza monitorizarea cheltuirii acestora

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.