Politic

Petre Pârvu rămâne primar la Zimnicea

Carmen Dumitrescu

În timp ce alţi membri de marcă ai PSD s-au luptat în această perioadă pentru a fi nominalizaţi drept candidaţi ai partidului la alegerile parlamentare, primarul oraşului Zimnicea, Petrică Pârvu, a primit propunerea cu un gust amar. Pentru că primarul Petrică Pârvu a ştiut, încă de la început, că oamenii din oraşul pe care îl administrează au nevoie de el acolo şi că o imagine consolidată în ani întregi se poate sfărâma, în numele unei decizii pripite.

De aceea, primarul zimnicean a meditat la situaţia în care se află, la propriile sale aspiraţii şi a luat decizia să comande un sondaj de opinie la nivelul oraşului, pentru a afla dacă oamenii cred că plecarea lui în acest moment din Zimnicea  este sau nu bine primită de oameni. Răspunsul a venit clar şi fără a da posibilitatea cuiva să vină cu obiecţii: peste 90% dintre oameni au spus că nu pot accepta momentan ideea ca primarul lor să plece, chiar şi ca parlamentar, la Bucureşti. Chestionat cu privire la aceste evoluţii, primarul Petrică Pârvu a mărturisit că are convingerea că decizia luată este cea mai înţeleaptă cu putinţă şi că USL Teleorman nu are de ce să-şi facă probleme în privinţa candidatului nominalizat pentru zona în cauză, pentru că va fi activ în campania electorală şi va sta alături de candidatul PSD în proporţie de 100%.

În concluzie, Petrică Pârvu a dat dovadă, din nou, de ataşament faţă de oamenii pe care îi are în grijă, din punct de vedere administrativ: “Consider că interesele oraşului Zimnicea erau mai importante decât dorinţa mea de a evolua din punct de vedere politic, la nivel central. Am făcut şi un sondaj de opinie, cu un eşantion reprezentativ de 2000 de oameni şi 90% dintre ei au declarat că nu doresc ca eu să plec din fruntea adminsitraţiei oraşului meu. În consecinţă, am purtat o discuţie cu preşedintele Liviu Dragnea şi asta a fost decizia pe care am luat-o de comun acord, ca eu să refuz această propunere de a candida, considerând că e mai bine pentru oraş şi pentru mine. Dacă o fi ceva, peste patru ani, poate îmi pot pune problema de a pleca să candidez la nivel central, dar acum cu certitudine nu era momentul potrivit. Oraşul este acum în plină dezvoltare şi nu spun lucruri mari, veniţi în oraş să vedeţi că se întâmplă lucruri nemaiîntâlnite în judeţul Teleorman. Cred că e o decizie înţeleaptă şi nu exprimă în mod necesar ce mi-am dorit eu, ci ceea ce vrea populaţia să se întâmple. Şi voi susţine în proporţie de 100% candidatul care va dori să candideze acolo…”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.