Eveniment

Petre Cioabă merge în Camera Deputaților, Marius Ciocîrlan îi ia locul în Consiliul Județean

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, miercuri, 29 mai, proiectele de hotărâre privind vacantarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea şi a postului de preşedinte al Camerei. Și,dacă, în ceea ce privește președinția Camerei Deputaților, lucrurile s-au tranșat, iar Marcel Ciolacu a fost ales, oficial, omul numărul trei în stat, mandatul de deputat este, încă, vacant, urmând ca organizația județeană a PSD Teleorman să trimită în Parlament un înlocuitor pentru acesta.

Pe surse, se pare că decizia a fost deja luată, iar Petre Cioabă, pensionar și consilier județean PSD, va merge în Parlament pe locul lăsat vacant de Liviu Dragnea.

Iar aceasta nu este singura modificare, întrucât Petre Cioabă va vacanta, la rândul său, postul de consilier județean. Pe care va fi validat, se pare, Marius Ciocîrlan, profesor la Talpa.

Înaintea acestuia, pe lista de candidaturi a social-demopcraților din județ, se află fostul vicepreședinte al Consiliului Județean din mandatul 2012-2014, Cornel Bleajă, însă acesta nu mai este, se pare, în grațiile primarului de la Zimnicea, Petre Pârvu, asftel ca va fi validat în forul de conducere județean candidatul aflat după el.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.