Politic

Petre Cioabă ar putea merge în Camera Deputaților, pe locul vacantat de Liviu Dragnea

După ce Liviu Dragnea a fost condamnat, luni, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, atât funcția de președinte al Camerei Deputaților, cât și mandatul de deputat ales în Teleorman rămân vacante.

Și, dacă atunci când vine vorba de cea de-a treia funcție în stat lucrurile se complică, strategiile și negocierile fiind purtate între formațiunile politice din Parlament, în ceea ce privește mandatul de deputat încredințat de teleormăneni în 2016, este mult mai clar ce urmează să se întâmple.

Astfel, în locul vacantat de Liviu Dragnea, în Camera Deputaților va merge unul dintre cei trei social-democrați aflați pe lista de candidați la parlamentarele din 2016, respectiv consilierul judeţean Petre Cioabă, consilierul judeţean Valentin Chiran sau Bogdan Gogoi, şeful TSD Roşiorii de Vede.

Dacă PSD va decide să se meargă în ordinea de pe lista de candidați, atunci Petre Cioabă este noul deputat de Teleorman.

Petre Cioabă, în vârstă de 72 de ani și economist de profesie, este președintele organizației de pensionari a PSD Teleorman și consilier județean.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.