Eveniment

Petarde şi țigări de contrabandă, confiscate de polițiştii teleormăneni

Miercuri, 28.12.2016, între orele 09.00 – 14.00, polițiștii Serviciului A.E.S.P. Teleorman, împreună cu polițisti din cadrul SICE au organizat şi executat o acţiune pe linia respectării prevederilor legale privind regimul materiilor explozive. Acțiunea s-a derulat pe raza oraşului Zimnicea şi comunele arondate, fiind depistată o femeie în vârstă de 42 de ani din comuna Viişoara, care, în calitate de gestionar al unei societăți comerciale din comuna Viişoara, a oferit spre vânzare petarde şi pocnitori din categoria F1 şi F2, fără a deţine autorizaţie în vederea comercializării acestor articole pirotehnice.
În cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de „operațiuni fără drept cu obiecte pirotehnice”. Obiectele pirotehnice, 8200 de bucăți, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Tot pe 28 decembrie, polițiștii din cadrul Secției nr 11 Poliție Rurală Gălăteni, sprijiniți de luptători ai S.A.S.Teleorman, în baza mandatelor de percheziție emise de Judecătoria Videle, au efectuat 5 percheziții domiciliare pe raza comunelor Gălăteni și Trivalea-Moșteni și o altă percheziție la sediul unei societăți comerciale situate pe raza comunei Trivalea Moșteni, fiind găsite si ridicate în vederea cercetărilor 2654 țigarete de contrabandă și 2232 articole pirotehnice.
În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.