Social

Peste o mie de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 în prima etapă a campaniei de imunizare

1.010 persoane din județ, toate din prima linie în lupta cu virusul SARS-CoV-2, s-au vaccinat până vineri, 8 ianuarie, împotriva COVID-19, conform directorului Direcției de Sănătate Publică Teleorman, Stelian Cristea.

Au fost imunizate, în prima etapă, cadrele medicale și personalul auxiliar din cele două spitale suport COVID, cadrele medicale din celelalte unități medicale din județ, angajații Serviciului de Ambulanță, precum paramedicii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Directorul DSP Teleorman se declară mulțumit de modul în care decurge campania de vaccinare la nivelul județului Teleorman și a ținut să precizeze că și el a ales să se imunizeze, vineri trecând pragul centrului pentru prima doza de vaccin anti-COVID-19.

Dozele pe care le are la dispoziție județul Teleorman sunt suficiente, pentru imunizarea personalului din prima linie, până duminică, atunci când o nouă tranșă de doze de vaccin este așteptată să ajungă în județ.

De pe data de 31 decembrie 2020, când a debutat campania de vaccinare la nivelul județului, în Teleorman au fost trimise 1.150 de doze de vaccin împotriva COVID-19, în două tranșe, potrivit directorului Direcției de Sănătate Publică.

Conform sursei citate, undeva spre finalul săptămânii viitoare va începe cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare împotriva  COVID-19.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.