Sport

Peste două zile se reuneşte HC Teleorman Alexandria

Campionatul Diviziei A de handbal masculin se va relua în data de 16 februarie a.c., când sunt programate jocurile etapei a 14-a, prima a returului competiţiei. Din acest motiv, multe echipe au reluat deja antrenamentele, iar principala preocupare a antrenorilor este readucerea sportivilor la parametrii optimi pentru a rezista în competiţie.

Handbal Teleorman Alexandria, echipă aflată pe locul 9 în clasamentul seriei A, Divizia A (cu un total de 9 puncte), şi-a definitivat deja calendarul precompetiţional, însă abia în momentul reunirii lotului se vor cunoaşte noutăţile din echipă. Antenorul Georgian Nedelcu, cel care a fost confirmat ca tehnician şi pentru retur (rămâne în aceeaşi dublă postură, antrenor şi jucător), a stabilit ca data reunirii lotului să fie vineri, 25 ianuarie a.c., când este programat primul antrenament în acest an. În timpul rămas până la startul sezonului, trei săptămâni de zile, sportivii pregătiţi de experimentatul jucător vor urma un program specific de readaptare la efort, dar se intenţionează şi desfăşurarea unui stagiu centralizat, în Alexandria. “Într-adevăr, pe 25 ianuarie este convocat lotul de jucători, în vederea reluării antrenamentelor, iar în această perioadă de pregătire, de dinaintea primei etape, intenţionăm să asigurăm sportivilor un stagiu centralizat, de minim două săptămâni, perioadă în care vor fi atât antrenamente fizice, cât şi tactice. Vor fi trei săptămâni de zile în care sportivii trebuie să acumuleze atât fizic, cât mai ales din punct de vedere al omogenităţii echipei, aceşti factpri sunt esenţiali pentru a face performanţă”, a spus preşedintele clubului Handbal Teleorman, Mihai Purdel.

În prima etapă a returului de campionat, handbaliştii alexăndreni vor juca în deplasare, la Călăraşi, în timp ce primul meci pe teren propriu în 2013 va fi la data de 23 februarie, când Handbal Teleorman Alexandria întâlneşte pe HC Vaslui.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.