Eveniment

Peste 90 de intervenţii ISU în weekend. Printre acestea, şi la un autotren răsturnat pe centura Alexandriei

Pompierii militari teleormăneni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea a 92 de evenimente, doar în zilele de weekend, unele dintre acestea putând pune în pericol viețile ori bunurile materiale ale cetățenilor.

Situația centralizată la nivelul județului cuprinde 75 de intervenții ale echipajelor SMURD, printre acestea, numărându-se un accident rutier ce a avut loc duminică seara. Un autocamion s-a răsturnat pe centura ocolitoare a municipiului Alexandria, fiind nevoie de intervenţia a două echipaje de pompieri, cu o ambulanţă şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă.

Tot în această perioadă, s-a mai intervenit la șase incendii (o casă de locuit în localitatea Poroschia, un depozit de furaje în localitatea Crângeni, un lan de grâu pe o suprafață de cca. 1,5 ha, pe raza loc. Viișoara, un incendiu la un depozit de materiale de construcții în municipiul Roșiorii de Vede, o casă de locuit în localitatea Gărăgău și un incendiu de gunoi menajer), trei intervenții pentru acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la accidentele rutiere ce au avut loc pe raza localităților Alexandria, Islaz și Crângu, o misiune pentru deblocarea unei uși, două intervenții pentru sprijinirea echipajelor medicale ale SAJ în vederea preluării unor persoane supraponderale ce trebuiau transportate la spital, o misiune de asigurare P.S.I. la un tablou electric din comuna Piatra, două misiuni de sprijinire a personalului D.S.V.S.A. pentru combaterea pestei porcine africane în localitatea Pietroșani și două exerciții tactice cu forțe și mijloace în teren, desfășurate de către Detașamentele de Pompieri Alexandria și Turnu Măgurele.

Misiunile pompierilor teleormăneni vor fi în permanență orientate spre creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, iar obiectivele prioritare ale instituției noastre vizează eficientizarea acțiunilor de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.