Eveniment

Peste 800 de solicitări pentru Serviciul de Ambulanță, în minivacanța de Paște/ 108 intervenții la conflicte și agresiuni fizice; 13 persoane găsite decedate

Peste 800 de solicitări au avut echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanță în minivacanța de Paște, dintre acestea nu mai puțin de 108 pentru cazuri de conflicte și agresiuni fizice. De asemenea, în perioada menționată, salvatorii au constatat decesul a 13 persoane, pe care nu le-au putut salva în ciuda eforturilor depuse.

Potrivit raportului Serviciului de Ambulanță Teleorman, în intervalul vineri, 30 aprilie – marți, 4 mai, au fost înregistrate 811 solicitări, dintre care cele mai multe pentru conflicte și agresiuni fizice, respectiv 108. Potrivit sursei citate, alte 89 de solicitări au fost pentru dureri abdominale sau de spate, iar alte 49 de intervenții au fost la cazuri de cefalee.

Pe de altă parte, echipajele de salvare au fost solicitate să intervină, în minivacanța de Paște, și la 20 de cazuri psihiatrice, la 19 intoxicații, la 4 cazuri de oameni căzuți în stradă, dar și o tentativă de suicid.

Totodată, echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanță au intervenit și la patru accidente rutiere, produse pe raza localităților Alexandria, Poroschia și Crângeni, soldate cu 13 victime.

În ceea ce privește persoanele pentru care a fost constatat decesul în perioada menționată, este vorba despre șase bărbați, cu vârste cuprinse între 51 și 73 de ani, și șapte femei, cu vârste cuprinse de 46 și 95 de ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.