Economie

Peste 600 de locuri de muncă vacante prin rețeaua EURES

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, în această perioadă, prin intermediul reţelei EURES România, 616 locuri de muncă vacante, în domenii de activitate ca agricultură, servicii, hotel-restaurant.

Potrivit AJOFM Teleorman, angajatorii ce pun la dispoziție aceste locuri de muncă sunt Spania, care oferă 538 locuri de muncă pentru: analist relații clienți (cu limba germană și engleză), faianțar/pavator, muncitor agricol; Germania, care oferă 41 de locuri de muncă pentru: cameristă/roomboy, mecanic de locomotivă; Olanda, care pune la dispoziție 16 locuri de muncă pentru tractorist, lucrător în seră de profil.

De asemenea, alte 10 locuri de muncă sunt oferite de Norvegia, pentru: bucătar/preparator pizza, farmacist, lucrător în producție; 8 locuri de muncă sunt oferite de Suedia, pentru mecanic auto, vopsitor auto și alte 3 locuri de muncă sunt puse la dispoziție de Belgia, pentru inginer horticol/ biotehnolog/agronom, tehnician producție.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.