Eveniment

Peste 600 de intervenții pentru echipajele de Ambulanță, la final de săptămână

626 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman în intervalul vineri, 2 aprilie – luni, 5 aprilie, cu aproape o sută de solicitări mai mult decât cu o săptămână în urmă, iar pentru opt persoane a fost constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului instituției. Potrivit raportului Serviciului de Ambulanță, în intervalul menţionat, exceptând transferurile interclinice și externările, 137 la număr, cele mai multe solicitări, respectiv 104, au fost solicitări pentru îmbolnăviri în masă. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit la nu mai puțin de 36 de cazuri de conflicte sau agresiuni fizice, dar şi la patru tentative de suicid.

La finalul săptămânii, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanță, echipajele de salvare s-au mai deplasat la cazuri de dureri abdominale sau de spate (53 de intervenții), cefalee (39 de cazuri), febră (30 de cazuri), dureri toracice (17 cazuri), accidente vasculare (19 cazuri), intoxicații (9 cazuri), oameni căzuți în stradă (4 cazuri) sau copii bolnavi (7 cazuri).

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, este vorba despre opt bărbați, cu vârste cuprinse între 46 și 81 din ani, din Nanov, Bâscoveni (Gălăteni), Furculești, Alexandria, Turnu Măgurele, Secara (Crângu) și Orbeasca de Jos.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.