Eveniment

Peste 5700 ţigarete fără marcaj fiscal, descoperite de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor

Trei persoane din municipiul Turnu Măgurele sunt cercetate pentru deţinerea şi comercializarea acestora.

 Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor, au dispus începrea urmăririi penale într-un dosar penal în care sunt cercetaţi trei bărbaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcarii, cu marcaj necorespunzator şi contrabandă.

În urma a 5 percheziţii domiciliare efectuate pe raza mun. Turnu Măgurele şi com. Liţa, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor cantitatea de 5.780 ţigarete fără marcaj fiscal şi cu marcaj fiscal necorespunzator, care erau destinate comercializării.

*

 

Dosar penal pentru evaziune fiscală întocmit pe numele a doi administratori de societate comercială din comuna Drăgăneşti Vlaşca. Prejudiciul adus bugetului de stat este de 45.500 lei

 Două persoane din com. Drăgăneşti Vlaşca, administratori ai unei societăţi comerciale, sunt cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală.

În cursul anului 2012 cei în cauză nu au evidenţiat în totalitate operaţiunile desfăşurate şi veniturile realizate din activitatea de comerţ cu amănuntul de produse alimentare, cauzând un prejudiciu bugetului general consolidat al statului în valoare 45.500 lei, fără a fi calculate penalităţi sau dobânzi de întârziere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.