Social

Peste 530 de locuri de muncă vacante, în această perioadă

La nivelul judeţului, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman sunt înregistrate, în această perioadă, 535 de locuri de muncă vacante, în domenii de activitate ca servicii şi comerţ, industrie alimentară, pază şi ordine ori fabricarea echipamentelor electrice.

În funcţie de nivelul de instruire, 53 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii superioare, 235 pentru persoanele cu studii liceale, 152 de posturi se adresează muncitorilor calificaţi și alte 95 de locuri de muncă vacante sunt pentru muncitori necalificați.

Meseriile în care au fost comunicate locurile vacante sunt: inginer mecanic, inginer electrotehnist, inginer electromecanic, inginer automatist, inginer chimist, proiectant inginer electromecanic, subinginer electroenergetică, proiectant inginer electrotehnic, proiectant inginer mecanic, proiectant arhitect, proiectant inginer constructii, proiectant inginer instalatii, consilier /economist în management, laborant chimist, asistent analist, contabil, factor poștal, agent vânzări, electrician de întreţinere şi reparaţii, electromecanic, lucrător comercial, operator calculator electronic și rețele, stivuitorist, strungar, sudor, lăcătuș mecanic, tinichigiu în construcții, zidar rosar-tencuitor, casier, vopsitor auto, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, mecanic utilaj, mecanic auto, șofer autocamion/mașină de mare tonaj, reglor, brutar, tâmplar universal, bucătar, ospătar, vânzător, ajutor bucătar, operator fabricație flux, lucrător comercial, croitor, muncitor necalificat, etc. Pentru mai multe detalii, persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot accesa https://www.anofm.ro/index.html?agentie=Teleorman.

Potrivit normelor legale în vigoare, agenţii economici au obligaţia să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de cinci zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Oferta de locuri de muncă vacante locală este completată de oferta de locuri de muncă vacante din spaţiul economic european prin reţeaua EURES România.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri, între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.