Eveniment

Peste 500 de solicitări, la Ambulanță, la final de săptămână/ 11 victime din accidente rutiere; alte trei persoane au fost găsite decedate

535 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 31 august, ora 00.00– 3 septembrie, ora 08.00, pentru trei persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în șapte accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu 11 victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 82, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 52 de solicitări au fost înregistrate pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 33 de cazuri de tuse, probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, 11 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 23 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu șase intoxicaţii, cu 18 cazuri psihiatrice, precum şi cu şapte tentative de suicid.

În ceea ce privește persoanele pentru care echipajele n-au putut face altceva decât să constate decesul, conform raportului Serviciului de Ambulanță, este vorba despre doi bărbați, de 54 și 70 de ani, din Turnu Măgurele, respectiv din Cernetu, precum și despre o femeie, în vârstă de 84 de ani, din Balaci. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.