Social

Peste 500 de posturi disponibile pentru teleormăneni la Bursa generală a locurilor de muncă

Vineri, 20 mai 2022, începând cu ora 09.00, la Sala Polivalentă din Alexandria, la sediul Agenției Locale Roşiori de Vede şi la sediul Agenției Locale din Turnu Măgurele va avea loc Bursa generală a locurilor de muncă.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional. În vederea participării la Bursa Generală a Locurilor de Muncă au fost contactaţi aproximativ 700 de agenţi economici care oferă peste 500 locuri de muncă vacante. Participarea la bursă va oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă posibilitatea de a obţine un loc de muncă sau de a obţine informaţii suplimentare, referitoare la cursurile de formare profesională derulate de către Agenţie, la facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES. De asemenea, agenţii economici vor putea obţine informaţii despre măsurile de stimulare a ocupării forţei de muncă de care pot beneficia angajând persoane înregistrate în evidenţele Agenţiei.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, la telefon 0247/310155 sau e-mail: ajofm.tr@anofm.gov.ro

De asemenea, în vederea participării la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, angajatorii pot transmite, oferta cu locurile de muncă vacante la numarul de fax  0247/311164 sau la adresa de e-mail ajofm@tr.anofm.ro.

Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon: +4 0247 310 155; +4 0247 312 944; +4 0247 315 915.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.