Eveniment

Peste 5.700 de articole de încălţăminte susceptibile a fi contrafăcute, confiscate la P.T.F. Turnu Măgurele

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Turnu Măgurele – Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au descoperit şi confiscat peste 5.700 articole de încălţăminte, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 09.08.2018, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion, cetăţeanul bulgar M.P., în vârstă de 34 de ani.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul acestuia, cantitatea totală de 5.711 perechi de încălţăminte, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, şoferul autocamionului a declarat că transporta bunurile de la o firmă din Grecia pentru o firmă din România, fără a cunoaşte că acestea aduc atingere dreptului de proprietate intelectuală.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 571.100 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin.1, lit b din Legea 84/1998, cu modificările şi completările ulterioare, la finalizare urmând a fi dispuse masurile legale ce se impun.

 

3 Comments

  1. inca o muie din Spania

  2. MUIE SCLAVILOR sssssss-a umplut tucalul lui Dragnea .goliti-l
    PUSCARIEEEEEEE

  3. MUIE DRAGNEA LA PUSCARIEEEEEEE SUNTEM NULTII IDIOTULEE

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.