Eveniment

Peste 470 de solicitări pentru Serviciul de Ambulanță, la final de săptămână/ 36 de cazuri de conflicte și agresiuni fizice; 10 persoane au fost găsite decedate

471 de solicitări au avut echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada, 2 iulie, ora 00.00 – 5 iulie, ora 08.00, dintre care nu mai puțin de 36 pentru conflicte și agresiuni fizice. De asemenea, patru persoane au încercat să-și ia viața, în ultimele trei zile.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, exceptând transferurile interclinice și externările, 83 la număr, cele mai multe solicitări, respectiv 76, au fost pentru dureri abdominale sau de spate. La finalul săptămânii, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanță, echipajele medicale au mai fost solicitate și la 46 de cazuri de cefalee, 13 de cazuri de tuse și probleme respiratorii minore, dar și la 31 de cazuri de accident vascular cerebral (AVC).

Tot la finalul săptămânii, echipajele de salvare au fost solicitate și la 17 cazuri de minori bolnavi, la 14 cazuri psihiatrice, precum și la cinci cazuri de incidente provocate de animale.

De asemenea, salvatorii au intervenit și la patru accidente rutiere, produse pe raza localităților Cervenia, Țigănești, Drăgănești Vlașca și Plosca, din care au rezultat zece victime.

În schimb, pentru opt bărbați, cu vârste cuprinse între 44 și 75 de ani, și două femei cu vârste de 61 și 79 de ani, nu s-a mai putut face nimic, echipajele medicale fiind nevoite să declare decesul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.