Eveniment

Peste 450 de solicitări pentru Serviciul de Ambulanță, la final de săptămână/ Nouă victime din accidente rutiere, 35 de cazuri de conflicte și agresiuni fizice

459 de solicitări au avut echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada, 4 iunie, ora 00.00 – 7 iunie, ora 08.00, dintre care nu mai puțin de 35 pentru conflicte și agresiuni fizice.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, exceptând transferurile interclinice și externările, 77 la număr, cele mai multe solicitări, respectiv 68, au fost pentru dureri abdominale sau de spate. La finalul săptămânii, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanță, echipajele medicale au mai fost solicitate și la 36 de cazuri de cefalee, 23 de cazuri de tuse și probleme respiratorii minore, dar și la 21 de cazuri de accident vascular cerebral (AVC).

Tot la finalul săptămânii, echipajele de salvare au fost solicitate și la 21 de cazuri de minori bolnavi, la șapte cazuri de oameni căzuți în stradă, la două incidente provocate de animale, dar și la 16 cazuri de probleme psihiatrice.

De asemenea, salvatorii au intervenit și la cinci accidente rutiere, produse pe raza localităților Videle, Roșiori de Vede, Plopii Slăvitești, Slobozia Mândra și Seaca, din care au rezultat nouă victime.

În schimb, pentru șase persoane, patru bărbați, cu vârste între 55 și 76 de ani, și două femei, cu vârste de 61 și 92 de ani, echipajele de salvare nu au mai putut face nimic, fiind constatat decesul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.