Eveniment

Peste 430 de solicitări pentru Serviciul de Ambulanță, la final de săptămână

432 de solicitări au avut echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada, 28 mai, ora 00.00 – 31 mai, ora 08.00, dintre care nu mai puțin de 40 pentru conflicte și agresiuni fizice.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, exceptând transferurile interclinice și externările, 125 la număr, cele mai multe solicitări, respectiv 46, au fost solicitări pentru dureri abdominale sau de spate. La finalul săptămânii, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanță, echipajele medicale au mai fost solicitate și la 31 de cazuri de cefalee, 25 de cazuri de tuse și probleme respiratorii minore, dar și la 20 de cazuri de dureri toracice.

Tot la finalul săptămânii, echipajele de salvare au fost solictate și la o tentativă de suicid, la patru cazuri de oameni căzuți în stradă, la un incident provocat de un animal, dar și la cinci cazuri de probleme psihiatrice.

De asemenea, salvatorii au intervenit și la trei accidente rutiere, produse pe raza localităților Cervenia, Furculești și Videle, din care au rezultat cinci victime, trei fiind transportate la unități medicale din județ.

În schimb, pentru cinci persoane, patru bărbați, cu vârste între 54 și 83 de ani, și o femeie în vârstă de 71 ani, echipajele de salvare nu au mai putut face nimic, fiind constatat decesul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.