Eveniment

Peste 400 de solicitări la Ambulanţă, la final de săptămână; trei persoane au fost găsite decedate

440 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 18 mai, ora 00.00– 21 mai, ora 08.00, iar trei persoane (doi bărbaţi, cu vârste de 50 şi 70 de ani, şi o femeie în vârstă de 73 de ani) au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în cinci accidente rutiere, soldate cu şapte victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 63, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 40 de solicitări au fost înregistrate pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 27 de cazuri de tuse, probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, 10 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 17 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu şase intoxicaţii, cu 11 cazuri psihiatrice, precum şi cu două tentative de suicid. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.