Social

Peste 400 de locuri, disponibile în şcolile din Teleorman după prima etapă a înscrierilor în clasa pregătitoare

Monica DUMITRESCU

Prima etapă a înscrierilor în clasa pregătitoare pentru anul şcolar 2017-2018 s-a încheiat. Ultima zi în care părinţii sau tutorii legali au putut depune cererile de înscriere a fost joi, 16 martie. Potrivit inspectorului şcolar general, prof. Valeria Gherghe, în prima etapă a înscrierilor în clasa pregătitoare, în Teleorman au fost depuse 2151 de cereri. În aceste condiţii, au mai rămas disponibile pentru etapa a doua 410 locuri în clasa pregătitoare în şcolile din Teleorman.

Rezultatele primei etape a înscrierilor în clasa pregătitoare vor fi publicate în zilele de 22 şi 23 martie, atât în unităţile de învăţământ, cât şi pe site-urile acestora şi al inspectoratului şcolar judeţean. Vor fi publicate listele cu candidaţii înmatriculaţi, informaţii privind numărul locurilor libere şi lista copiilor neînscrişi după prima etapă. Dacă, după prima etapă, copiii nu sunt cuprinşi în nicio unitate de învăţământ, părinţii vor completa o nouă cerere de înscriere, repartizarea urmând să se facă pe locurile rămase disponibile după prima etapă.

A doua etapă de înscriere va avea loc în perioada 24 -30 martie, urmând ca rezultatele finale să fie afişate în data de 6 aprilie. Între 7 şi 13 aprilie, inspectoratul şcolar judeţean va soluţiona toate cazurile nerezolvate după finalizarea celei de-a doua etape de înscriere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.