Eveniment

Peste 40 de firme din România, Bulgaria şi Ungaria, aşteptate la ediţia a XXIII-a a Târgului Agralimex

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Teleorman, în colaborare cu Primăria Municipiului Alexandria şi în parteneriat cu SC Estagroteh SRL, organizează în perioada 29 august – 1 septembrie 2013, în Parcul Pădurea Vedea din Alexandria, Târgul de maşini agricole Agralimex, editia a XXIII – a. Potrivit organizatorilor anul acesta şi-au anunţat prezenţa peste 40 de firme din Bucureşti, Ilfov, Brăila, Dolj, Ialomiţa, Timis, Bihor, Teleorman, precum şi firme din Bulgaria şi Ungaria, care prezintă maşini şi utilaje agricole de cea mai înalta performanţă, şi instituţii de finanţare şi asigurări.
Deschiderea târgului va avea loc pe data de 29 august, începând cu ora 11.00. Vor participa personalităţi politice şi administrative de la nivel central şi local.

Agralimex reprezintă unul dintre cele mai importante târguri naţionale de profil din ţară, organizarea târgului constituind un adevărat succes, fapt relevat nu numai de datele statistice, numărul mare de expozanţi pe o suprafaţă totală de 7000 mp şi un număr mare de vizitatori, dar şi de rezultatele concrete ale participării expozanţilor. Târgul va fi organizat atât în spaţii interioare – pavilioane expoziţionale individuale moderne, cât şi pe platforma centrală exterioară. (M.D.)

One Comment

  1. Ganditorul

    In sfarsit se intampla ceva pozitiv intr-un judet batut de soarta!!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.