Social

Peste 39.000 de pachete cu produse alimentare și de igienă, distribuite către localitățile din județ

La nivelul județului Teleorman au fost livrate, în perioada 11 februarie – 2 martie, tranșa II de produse alimentare și tranșa III de produse de igienă, în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) 2018/2021, transmite Instituția Prefectului. Potrivit sursei citate, au fost recepționate 39.412 pachete cu produse alimentare și alte 39.412 pachete cu produse de igienă, care au fost distribuite către cele 97 de localități ale județului, urmând ca în baza unor programări ale primăriilor să fie distribuite către beneficiari.

Conform normelor în vigoare, primesc produse alimentare și de igienă în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) persoanele care încasează venit minim garantat, beneficiarii de alocație de susținere a familiei și persoanele aflate în situații critice de viață, inclusiv persoanele cu handicap grav și accentuat și cele care locuiesc în așezări informale.

Pachetul cu alimente conține făină, ulei, mălai, paste făinoase, orez, conserve, compot și gem, iar pachetul cu produse de igienă conține periuțe și pastă de dinți, săpun, detergent, șampon pentru adulți și copii.

În cadrul POAD 2018/2021 au fost programate șase tranșe pentru produsele alimentare și patru tranșe pentru produsele de igienă.

Până la transmiterea știrii au fost livrate tranșa I și II pentru produsele alimentare și tranșele I, II și III pentru produsele de igienă.

Fiecare beneficiar urmează să primească câte un pachet cu produse alimentare, respectiv un pachet cu produse de igienă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.