Eveniment

Peste 350 de participanți la seara de film dedicată tinerilor europeni

Joi seară, pe Stadionul Municipal din Roșiori de Vede, a avut loc ediția lunii august a serii de film dedicată tinerilor europeni „Seara europeană când poveștile prind viață”, eveniment organizat de EUROPE DIRECT Teleorman, centru de informare europeană găzduit de Biblioteca Municipală „Gala Galaction” Roșiori de Vede.

În deschidere, a fost prezentat videoclipul „VISURI! NU VISE.”, despre tineri cu visuri devenite realitate prin talent, speranță, muncă, sacrificii, despre prietenie, dar și despre nediscriminare și acceptare, material realizat DE și LA INIŢIATIVA Voluntarilor EUROPE DIRECT Teleorman. Mult așteptatul film al serii – „Inimi purpurii” – s-a dovedit a fi așa cum toate cronicile de specialitate anunțau: o ecranizare foarte bună de văzut și revăzut!

Ultima seară de film european din 2022, ANUL EUROPEAN AL TINERETULUI, a adunat peste 350 de tineri, care au petrecut trei ore împreună zâmbind, socializând, făcând planuri de viitor. Și cum mesajul serii a fost „Visuri! Nu vise.”, îndemnul organizatorilor este: crede în tine, EXPRIMĂ-ȚI VIZIUNEA!

„Mulțumim tinerilor noștri voluntari, care au dat dovadă, încă o dată, de un spirit civic extrem de bine dezvoltat și care au adunat, aproape de miezul nopții, la lumina telefoanelor, 13 SACI DE GUNOAIE lăsate în urmă… de alți tineri…”, transmit reprezentanții Europe Direct Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.