Social

Peste 3,5 de milioane de lei, contribuţia şoferilor indisciplinaţi la bugetul municipiului Alexandria

Monica DUMITRESCU

Patru la sută din veniturile municipiului Alexandria reprezintă contravaloarea amenzilor pe care cetăţenii le au de achitat după ce au fost surprinşi încălcând legislaţia, în special în pe ceea privind circulaţia rutieră.

Potrivit proiectului de buget pentru anul 2017, prezentat de primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, în cadrul unei dezbateri publice desfăşurată la începutul acestei săptămâni, veniturile din amenzi estimate se ridică la 4,25 milioane lei, din care 83% (3,52 milioane lei ) reprezintă amenzile de circulaţie. Edilul a precizat că toate amenzile pe care şoferii cu domiciliul în municipiul Alexandria le încasează, oriunde în ţară, se cumulează la bugetul local.

Alţi 500.000 lei se cumulează la bugetul local al municipiului Alexandria din amenzi contravenţionale, altele decât cele de circulaţie. Din amenzile aplicate de poliţia locală, suma estimată pentru anul 2017 se ridică la 200.000 lei, restul de 30.000 lei provenind din amenzi aplicate de evidenţa persoanei şi organele proprii ale primăriei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.