Social

Peste 300 de computere donate către 18 unități de învățământ din Teleorman, prin Asociația Ateliere Fără Frontiere (AFF)

Asociația Ateliere Fără Frontiere (AFF), o organizație non‐profit, a pus la dispoziția a 18 școli din județul Teleorman un număr de 320 de computere recondiționate. Ediția „Dăm Click pe România” 2022 a fost derulată cu sprijinul Kaufland România și OMV Petrom, AFF reușind să doneze 4.000 de computere, la nivelul întregii țări.

Unitățile de învățământ din Teleorman, către care au fost donate echipamentele, sunt următoarele: Școala Gimnazială Scurtu Mare, Școala Gimnazială Necșești, Școala Gimnazială Putineiu, Școala Gimnazială Tătărăștii De Jos, Școala Gimnazială Purani, Centrul Școlar De Educație Incluzivă Roșiori De Vede, Palatul Copiilor Alexandria, Școala Gimnazială Talpa, Școala Gimnazială „Dan Berindei”,  Școala Gimnazială Contești, Școala Gimnazială Drăgănești de Vede, Școala Gimanzială Nr. 3 Zimnicea, Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu, Școala Gimnazială “I. Gh. Duca” Țigănești, Colegiul Național Anastasescu Roșiorii de Vede, Școala Gimnazială Sfințești, Gradinita Cu P.N. Nr.1 Stejaru și Școala Gimnazială Nr.1 Videle.

Programul de dotare a școlilor cu calculatoare recondiționate „Dăm Click pe România” se va desfășura și anul acesta, fiind la a 4-a ediție, cu susținerea financiară a acelorași parteneri. Practic, asociația preia PC-uri uzate, în calitate de colector autorizat, de la mai multe companii și diverse organizații, urmând a fi recondiționate și donate către școlile vulnerabile din țară.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.