Eveniment

Peste 30 de permise, reținute de polițiști în weekend / Doi șoferi au fost prinși cu viteză mai mare de 200 km/h

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii teleormăneni au acționat la nivelul județului, în filtre rutiere, în scopul descurajării și combaterii consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan, precum și pentru prevenirea infracțiunilor comise cu violență, depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor urmărite în temeiul legii.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au reținut peste 30 de permise de conducere, majoritatea pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Printre contravenienți s-au numărat și doi conducători auto ale căror autoturisme rulau cu peste 200 km/h pe sectoare de drum unde viteza maximă admisă este de 90 km/h. În cadrul acțiunilor, au fost testate cu aparatele alcooltest și drugtest peste 300 de persoane, scopul fiind reducerea riscurilor rutiere și prevenirea implicării în accidente de circulație.
În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat nu mai puțin de 570 de sancțiuni, valoarea acestora depășind 320.000 de lei, totodată fiind reținute 71 de permise de conducere și retrase 16 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația rutieră.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.