Social

Peste 200 de polițiști teleormăneni, la datorie în minivacanța de Paște

Ca în fiecare an, pentru ca teleormănenii să se bucure în siguranță și liniște de Sfintele Sărbători ale Paştelui Ortodox și de Ziua Internațională a Muncii, polițiștii vor fi la datorie în vederea prevenirii și combaterii actelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, a patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2, totodată fiind desfășurate activități de prevenire și combatere a evenimentelor rutiere pe drumurile din județ.

Astfel, în perioada  30 aprilie – 3 mai, peste 200 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigare a criminalității economice, arme, explozivi şi substanțe periculoase şi acţiuni speciale vor fi în stradă zilnic, pentru ca teleormănenii să aibă parte de sărbători liniştite, lipsite de evenimente neplăcute.

Activitățile se vor desfășura în sistem integrat, la acestea participând și celelalte structuri cu atribuții în asigurarea și menționerea ordinii și liniștii publice.

Pentru fluidizarea traficului rutier, polițiștii vor fi prezenți pe pricipalele artere de pe raza județului în scopul reducerii riscului producerii evenimentelor cauzate de nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice. Aceștia vor folosi la capacitate maximă aparatura de supraveghere a traficului și măsurare a vitezei de deplasare aflată în dotarea Inspectoratului de Poliție Teleorman.

De asemenea, poliţiştii teleormăneni vor acţiona pe timpul desfăşurării slujbelor religioase şi a altor manifestări de amploare în vederea menţinerii unui climat de normalitate, prevenirii infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor.

Autoritățile recomandă cetățenilor să respecte măsurile impuse de autorități în contextul stării de alertă, să poate masca de protecție, să păstreze distanța fizică și nu se expună la riscuri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.