Eveniment

Peste 200 de amenzi date de polițiști în timpul acțiunilor de verificare a respectării măsurilor de protecție

Peste 900 de persoane legitimate, 250 de obiective și peste 700 de autovehicule au fost verificate de polițiști în cadrul activităților desfășurate, la final de săptămână, la nivelul județului Teleorman, acțiuni de informare și verificare a respectării măsurilor de protecție, scopul vizat fiind prevenirea și combaterea infectării, precum și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, peste 300 de efective din cadrul I.P.J. Teleorman, polițiști locali, jandarmi și pompieri, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, I.S.C.T.R, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului au acționat, în principal, în zonele aglomerate din județ – piețe, târguri, centre comerciale, zone pietonale, unități de învățământ, dar și în trafic – pentru verificarea legalității efectuării transportului de persoane și mărfuri, precu și respectării măsurilor sanitare.

În cadrul celor 35 de acțiuni punctuale organizate au fost verificate peste 300 de obiective, au fost legitimate nu mai puțin de 900 de persoane și verificate 700 de autovehicule, totodată fiind verificate documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuință, în intervalul orar 23:00 – 05:00.

Ca urmare a neregulilor constatate, în cadrul acțiunilor puctuale au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 30.000 de lei, polițiștii reamintindu-le cetățenilor principalele măsuri dispuse de autorități în contextul pandemiei de COVID-19.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.