Economie

Peste 2.300 de cereri unice pe suprafață depuse până joi, 12 martie/ APIA solicită fermierilor să respecte programările

În ceea ce privește depunerea cererilor unice pe suprafață, anul acesta, spre deosebire de anii trecuți, activitatea de depunere a cererilor unice pe suprafață de către fermierii din județ a înregistrat o îmbunătățire procentuală, anul acesta, în sensul că, din totatul de 2.304 fermieri programați până în data de 12 martie, s-au prezentat 1.569 de fermieri, reprezentând un proces de 68%, a menționat directorul APIA Teleorman, Eugen Coman.

„Fac un apel către toți fermierii din județ, în contextul propagării coronavirusului la nivel național, să respecte întocmai programările pe care funcționarii APIA le-au făcut, să țină în permanență legătura cu gestionarul cererii, să se pună de acord cu acesta și să respecte programarea făcută de funcționarii APIA, să se prezinte la data și la ora la care au fost programați pentru a depune cererea unică pe suprafață. Se va evita astfel aglomerarea pe holurile APIA și vom limita prezența pe holurile și în birourile APIA a mai mult de o persoană pentru fiecare funcționar APIA”, a spus directorul APIA Teleorman.

Mai mult, a explicat Eugen Coman, dacă vor exista fermieri care nu vor putea respecta programarea, din motive obiective, aceștia sunt sfătuiți să ia legătura cu reprezentanții APIA astfel încât să depună cererea în ziua de sâmbătă din săptămâna respectivă.

„Disponibilitatea funcționarilor APIA este totală, astfel încât până la data de 15 mai să putem primi toate cererile fermierilor din județ. Anul trecut am primit un număr de 16.300 de cereri, iar pentru toți acești fermieri au fost întocmite programările și trimise către ei”, a mai precizat Eugen Coman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.