Social

Peste 16 milioane lei pentru asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav și pentru indemnizațiile lunare ale persoanelor cu handicap grav din Teleorman

Guvernul României a alocat, în ședința de vineri, 4 decembrie, la propunerea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, peste 743 milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, pentru plata drepturilor asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav și a indemnizațiilor lunare ale persoanelor cu handicap grav din unități/subdiviziuni administrativ-teritoriale.

Pentru județul Teleorman a fost alocată suma de 16.088 mii lei, pentru cele 97 de unități administrativ-teritoriale. Din suma totală, 1.450 mii lei au fost alocați municipiului Alexandria, 655 mii lei municipiului Roșiori de Vede, 624 mii lei municipiului Turnu Măgurele, în timp ce 300 mii lei a primit orașul Videle, iar 371 mii lei Zimnicea.

Sume mari de bani au primit și localitățile Botoroaga (400 mii lei), Dobrotești (400 mii lei), Mârzănești (380 mii lei), Ștorobăneasa (413 mii lei).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.