Eveniment

Peste 150 de persoane au participat la “Seara europeană când poveștile prind viață” în Roșiori de Vede

“A fost o seară magică, de care ne-am bucurat toți, chiar dacă ploaia ne-a alungat din parc înainte de finalul filmului…”, spune Marinela Rușanu, managerul Centrului EUROPE DIRECT (ED) Teleorman, despre debutul programului “Seara europeană când poveștile prind viață”.

Așadar, seara trecută, pe 7 iulie, în Parcul Central “Av. Nicolae Popescu Vedea”, peste 150 de persoane, printre care copii, adolescenți, tineri și vârstnici, au participat la eveniment până la începerea ploii, în timp ce vizionau un film animat. Mai mult, aceștia au urmărit împreună programul de proiecție video cu tematică europeană “STOP risipei de alimente”.

Ca de fiecare dată, și în cadrul acestei activități, echipa ED Teleorman informează comunitatea cu privire atât la rolul centrului, cât și la prioritățile Uniunii Europene pentru anul 2021. Aurelia Bărbuț, consilierul de comunicare, menționează temele principale ale discuției cu participanții, respectiv “Pactul verde european, O Europă pregătită pentru era digitală, Conferința privind viitorul Europei – CoFE”.

Organizatorii transmit că acest program va fi organizat în continuare, în fiecare săptămână, timp de trei luni, în diverse locații teleormănene.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.