Eveniment

Peste 127.000 de pachete de țigări de contrabandă, articole vestimentare și ceasuri “de brand”, confiscate de vameșii de la Zimnicea

Potrivit Autorității Vamale Române, în urmă cu o săptămână, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Zimnicea – Direcția Regională Vamală Craiova, împreună cu polițiștii de frontieră, au descoperit în remorca unui camion, ascunse prin metoda capac, o cantitate considerabilă de țigarete, pastă de tutun aromatizată (tip narghilea), dar și alte produse susceptibile de a fi contrafăcute, nemenționate în documentul de însoțire a mărfii.

În vederea efectuării unor evaluări amănunțite, lucrătorul vamal a sigilat remorca tirului, fiind preluat de Poliția de Frontieră, care a inventariat bunurile. Așadar, s-au descoperit 127.460 de pachete cu țigarete de diferite mărci, 3.654 kg pastă de tutun aromatizată, 585 articole vestimentare, 32.520 parfumuri și 31 ceasuri, ce purtau însemnele unor mărci, fiind susceptibile de contrafacere.

Potrivit sursei citate, estimarea valorii produselor este de circa 14 milioane de lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă. Acestea au fost confiscate, în vederea continuării cercetărilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.