Eveniment

Peste 12.200 de pașapoarte emise anul trecut de Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple a emis, pe parcursul anului trecut, 12.224 de pașapoarte, din care 9.155 au fost electronice și 3.069 temporare, se arată în raportul de activitate al Instituției Prefectului pe anul 2019.

Potrivit sursei citate, în perioada menționată au fost implementate 447 de restricții, precum și 103 măsuri de suspendare a dreptului la libera circulație pentru motivul „mandat de executarea pedepsei cu închisoarea”. 27 de restricții au fost implementate pentru „amânarea executării pedepsei/suspendarea executării pedepsei sub supraveghere”, iar alte 257 de restricții au fost implementate pentru „instituit măsuri preventive”.

De asemenea, pentru ordinele de dare în urmărire au fost implementate 48 de restricții, se arată în raportul serviciului.

Pe de altă parte, în urma demersurilor efectuate în teren în vederea retragerii pașapoartelor valabile de la titularii acestora, ca urmare a măsurilor dispuse de către instanțele judecătorești, au fost retrase șapte pașapoarte.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.