Eveniment

Peste 100 de autospeciale și peste 500 de pistoale au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliție anul trecut

104 autospeciale, peste 500 de pistoale Beretta, aproximativ 90 de maiouri antiglonț/antiînjunghiere, 34 de veste antiglonț și 8 complete blocaj trecere auto au fost alocate, pe parcursul anului trecut, Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman, ca urmare urmare a unor contracte de achiziții, se arată în bilanțul instituției pentru anul 2020.

„Gestionarea resurselor umane reprezintă o prioritate și s-a avut în atenţie, permanent, încadrarea funcţiilor din statul de organizare, astfel că inspectoratul are un procent de ocupare a funcţiilor prevăzute de 76,42%”, se specifică în bilanțul IPJ Teleorman.

De asemenea, potrivit sursei citate, în contextul pandemiei de COVID-9, s-a acordat atenție sporită achiziției de materiale pentru protecția personalului.

Ministerul Afacerilor Interne a făcut, pe parcursul anului trecut, numeroase achiziții de echipament, armament și muniție, care au intrat în dotarea polițiștilor, astfel încât să se asigure un nivel de siguranță crescut pentru cetățeni, dar și pentru angajații ministerului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.