Eveniment

Peste 1.750 de teleormăneni sunt în izolare la domiciliu

Pentru 1.758 de persoane a fost dispusă măsura izolării la domiciliu și sunt monitorizate pasiv de autorități, transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Potrivit sursei citate, alte opt persoane sunt în carantină instituționalizată.

De asemenea, conform raportării Direcției de Sănătate Publică Teleorman până joi, 4 iunie, au fost declarate vindecate și externate 110 persoane, dintre care 73 de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului, au fost efectuate 1.837 de teste COVID-19, dintre care 1.124 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman.

Pe de altă parte, până joi, 4 iunie, la nivelul județului Teleorman au fost confirmate 146 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, conform celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore fiind înregistrat un caz nou de îmbolnăvire.

“Având în vedere numărul de cazuri nou confirmate la nivel național, care se situează peste media ultimei săptămâni, atragem atenția asupra respectării cu rigurozitate a normelor de conduită sanitară și de prevenire a răspândirii noului coronavirus, cu precădere a celor referitoare la purtarea măștii în spații închise, evitarea contactului, igienizarea frecventă a mâinilor și păstrarea distanței față de alte persoane”, transmite CJSU Teleorman.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.