Eveniment

Peste 1.700 de kg de cabluri și deșeuri de cupru, găsite în mașina unui teleormănean

Poliţiştii din Bacău au confiscat, la începutul săptămânii, peste 1.700 de kg de cabluri și deșeuri de cupru, de la un tânăr de 24 de ani, din Teleorman. Teleormăneanul a fost oprit în trafic de oamenii legii și nu a putut dovedi, cu documente, proveniența deșeurilor de cupru.
Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au oprit luni, 21 ianuarie, pentru control, pe raza localităţii Filipeşti, un tânăr de 24 de ani, din judeţul Teleorman, care se deplasa cu o autoutilitară.
În urma controlului autovehiculului, polițiștii au depistat în interior 1.772 de kg de cupru, fără documente de provenienţă.
Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, iar cantitatea de 1.772 de kg de cupru, din care 353 de kg de cablu de cupru şi 1.419 kg deşeuri de cupru, în valoare totală de 30.400 de lei, a fost confiscată de poliţişti.
Teleormăneanul în mașina căruia oamenii legii au găsit cuprul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.