Economie

Peste 1.000 de locuri de muncă prin rețeaua EURES

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, în această perioadă, prin intermediul reţelei EURES România, 1.025 de locuri de muncă vacante, în domenii de activitate ca agricultură, sănătate sau servicii.

Potrivit datelor oficiale, angajatorii care pun la dispoziție aceste locuri de muncă sunt Spania, care oferă 900 de locuri de muncă pentru muncitori agricoli, Norvegia, care pune la dispoziție 57 de locuri de muncă pentru medic/medic generalist/medic specialist, dezosator, mecanic semiremorcă, mecanic auto, vospitor auto, tinichigiu auto, zidar/faianțar, dar și Olanda, care oferă 20 de locuri de muncă pentru culegători căpșune, zmeură și praz.

De asemenea, alte 11 locuri de muncă sunt puse la dispoziție de Irlanda, pentru asistenți medicali și medici de familie, în timp ce Danemarca oferă 10 locuri de muncă pentru specialiștii IT.

Totodată, Finlanda pune la dispoziție 10 locuri de muncă pentru lucrători în sere și ferme de flori și vegetale, Austria oferă șase locuri de muncă pentru femeie de serviciu, vânzător de înghețată, ajutor de bucătar și chef bucătar, Germania oferă patru locuri de muncă pentru șoferi de camion, iar Italia oferă trei locuri de muncă pentru dezvoltator de software pentru rețele și servicii inteligente, cercetător în rețele și servicii inteligente, asistent senior ICT (infrastructură IT – asistent sistem).

Câte două locuri de muncă sunt puse la dispoziție de Belgia și Malta, pentru leader în domeniul angajament clienți (coordonator compartiment) și tehnician frigotehnist.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES sau se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.