Social

Personal al centrului de vaccinare de la Zimnicea, acuzat că recomandă oamenilor să nu se vaccineze / Primăria răspunde că e dezinformare

Unde în altă parte, dacă nu pe rețeaua de socializare Facebook, au apărut o serie de comentarii privind atitudinea personalului medical din cadrul centrului de vaccinare de la sala de sport din Zimnicea, despre care se spune că ar sfătui persoanele care merg să se vaccineze să nu o facă, dar și referitoare la faptul că la spitalul din oraș, oamenilor care se prezintă având simptome de COVID-19 li se cer bani pentru efectuarea testului RT-PCR. Discuțiile pornite de la postarea unui cetățean sunt atât pro, cât și contra aspectelor semnalate, iar primăria orașului a intervenit, la rândul ei, și susține că e vorba de dezinformare și de acuzații gratuite.

Aceasta este postarea care a generat valul de discuții: “Trăiască personalul centrului de vaccinare și cel al spitalului din Zimnicea. Locuri pe care cei din conducere le văd cu ochi dulci și foarte moderne…..

La centru de vaccinare te duci sa te vaccinezi si te iau la rost că „de ce te vaccinezi”,pentru că știu somitatile din medicină angajate acolo că vei muri…. iar la spital te duci cu simptome covid, ceri sa te testezi pentru că iei contact cu multi oameni, esti un cetățean exemplu din toate punctele de vedere, iar spitalul iti cere bani pe test.

Încă ne mai e nivelul la care suntem?

Eu inca ma mai mir ca trăim, sau poate suntem niște zombie care ne chinuim sa muncim, sa traim iar niște incompetenți care s-au închegat în urma unui acord mafiot încearcă să nu dea doi bani pe noi.

Să vă fie rușine tuturor!

Clica de joasă speță”.

Iar, mai jos, redăm răspunsul Primăriei orașului Zimnicea: “Din respect pentru cetățenii noștri, Primăria orașului Zimnicea face următoarele precizări:

– La Spitalul orășenesc Zimnicea se recolteaza GRATUIT probe pentru efectuarea de teste PCR, pentru toate persoanele care prezintă simptomatologie specifică infectării cu Covid-19

– Așteptăm cu încredere la Centrul de vaccinare de la sala de sport a orașului, toate persoanele care doresc să se vaccineze împotriva virusului Covid-19, deoarece numai printr-o imunizare colectivă putem depăși pandemia!”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.