Eveniment

Persoanele care fac taximetrie ilegala au intrat in atentia Politiei

Actiune de amploare a Politiei Rutiere in municipiul Alexandria, astazi, vizati fiind cei cunoscuti drept „taximetristii pirati”, respectiv cei care transporta ilegal persoane spre si dinspre alte localitati.

Echipaje ale Politiei Rutiere s-au aflat, astazi, la toate iesirile din Alexandria si, se pare, astfel de demersuri vor avea loc, in perioada urmatoare, si in celelalte municipii si orase din Teleorman.

Din primele informatii, se pare ca actiunea a pornit chiar la initiativa taximetristilor alexandreni, care sunt autorizati sa transporte persoane si care platesc taxe si impozite la bugetul de stat. Taximetristii s-au aratat nemultumiti de faptul ca persoane neautorizate, care transporta zilnic persoane spre si dinspre Alexandria, le iau painea de la gura.

O afacere ilegala din care ies bani buni

„Mergeti spre Mavrodin?”, „Va duc la Tiganesti?”, „Spre Poroschia?” – sunt doar cateva dintre intrebarile pe care le primesc, adesea, teleormanenii care asteapta mijloacele de transport in comun, in statiile din Alexandria.

In general, cei care intreaba sunt mereu aceiasi si au facut o adevarata afacere din transportul ilegal de persoane din Alexandria in localitatile invecinate.

Mai mult, masinile cu care transporta persoane sunt adevarate bombe pe patru roti si pun in pericol viata calatorilor, care se arata incantati sa plateasca mai putin decat ar plati in cazul mijloacelor de transport in comun sau in cazul in care ar apela la un taxi.

4 Comments

  1. Dar in statia „PECO”spre Turnu Magurele cand se face curetenie de taximetristi clandestini deoarece s-au desfintat anumite curse autorizate din lipsa de clienti pe care ii fura taximetristi.

  2. In Gara de Nord din Rosiori de Vede este full de acesti jegosi de taximetristi pirati, politia s primaria isi iau sphaga si dorm pe ei.

  3. Taximetristii care freaca menta prin piata si se cred directori, ,sa mai scada pretul si oamenii vor merge cu ei.In capitalism nu te obliga nimeni sa mergi cu autobuzul trenul sau taxiul ,mergi cu ce e mai ieftin.cand te duci la doctor nu-i ceri aluia diploma,asa si cu masina nu ma intereseza ce taxe plateste sau nu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.