Politic

„Perle” de politicieni. Valentin Boboc: „SUNT BERBEC!!!”

bobocÎn general, oamenii politici au impresia că dacă vorbesc mult şi despre orice este, automat, în avantajul lor. De cele mai multe ori, nu se întâmplă chiar aşa, iar politicienii se dovedesc a fi o sursă nesfârşită de umor, în majoritatea cazurilor involuntar.

Şi, cum zi de zi ne lovim de viaţa politică sau viaţa politică ne loveşte pe noi, însă nu tot timpul cu ce e mai bun, avem ocazia să îi adunăm pe toţi la un loc astfel încât, atunci când trecem pe la cabinele de vot, să avem grijă pe cine punem ştampila.

 

Despre deputatul PSD Valentin Boboc se poate spune că este unul dintre oamenii politici care au înţeles că, în era tehnologiei, prezenţa în mediul online este necesară, dar care au scăpat din atenţie faptul că, atunci când îţi asumi rolul de persoană publică, nu strică o atenţie sporită atât asupra a ceea ce exprimi, cât şi a modului în care o faci. Astfel că, pe pagina de Facebook a politicianului teleromănean, printre maşini de epocă, o pasiune declarată a deputatului, şi postări cu trimitere la subiecte politice, îşi fac loc şi elemente de can can, spre deliciul prietenilor virtuali ai deputatului.

Născut la Alexandria, pe 24 martie, Valentin Boboc este un berbec veritabil, lucru pe care nu se sfieşte să-l „strige” în gura mare pe celebra reţea de socializare, alături de un clip video în care sunt enumerate principalele trăsături ale zodiei.

Noi nu putem să nu observăm faptul că deputatul Valentin Boboc este foarte mândru de semnul zodiacal sub care s-a născut, însă nu putem să nu remarcăm faptul că, dacă vedea pentru prima dată lumina zilei patru luni mai târziu, făcea trecerea de la turma de oi la regele animalelor şi parcă altfel suna „SUNT LEU!!!”. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.