Sport

Perioada transferurilor FCM Alexandria s-a înţeles cu fundaşul Liviu Floricel, câţiva jucători vor să plece!

Deşi majoritatea echipelor din fotbalul divizionar încă sunt în vacanţă, pentru conducătorii de cluburi este o perioadă destul de agitată, “febra” transferurilor fiind principala lor preocupare. FCM Alexandria este în momentul de faţă echipă de Liga a 3-a, după ce a promovat ca urmare a barajului câştigat contra ialomiţenilor de la Andrias Andrăşeşti şi în acest moment este încă în vacanţă. Pimul transfer al verii pentru alexăndreni a fost deja perfectat, fundaşul Bogdan Matei (ex-Chindia Târgovişte) fiind deja acontat de echipa pregătită de Romulus Ciobanu. De asemenea, un alt fundaş “de meserie” pare să fie luat de alexăndreni, roşioreanul Liviu Floricel fiind foarte aproape de a reveni la FCM, după câţiva ani.

În schimb, o problemă pare să devină tot mai acută la echipa păstorită de Romică Ciobanu în această vară, refuzul unor jucători de a continua la FCM, spun sursele noastre, “pe aceiaşi bani”. Adică, unii jucător cărora le-a expirat contractul refuză să semneze pe aceleaşi sume contractuale, deoarece vor mai mulţi bani, prin promovarea în Liga a 3-a. Nu ştim care sunt toţi jucătorii aflaţi într-o asemenea situaţie, mai ales că nu sunt foarte mulţi jucători cărora le-a expirat contractul, însă este clar că FCM Alexandria trebuie să-şi completeze lotul pentru noul sezon fotbalistic al Ligii a 3-a.

Conform programului anunţat de antrenorul Romulus Ciobanu, echipa FCM Alexandria va relua pregătirile în ziua de luni, 18 iulie a.c.

B.Pană

6 Comments

  1. Vorbiti prostii, sa se uite nea Cristy NEGRU si pe la juniori si tineret, sunt multi, cu mult peste baiatul acesta Floricica, un jucator mediocru, undeva intre liga a patra si a treia.

  2. Floricel,ramane la rosiori,e e minciuna domnul ziarist

  3. Corcodel

    Chiar frustrati! Cand o sa ajungeti si voi ca el atunci puteti sa va dati cu parerea.pana atunci ar fii bine sa va uitati in oglinda.sa analizati un pic situatia.unii dintre voi vorbiti in necunostinta de cauza.de pe margine toti sunteti mari fotbalisti, mari critici si mari destepti.cand de fapt treaba sta altfel 😉 fiti si voi ca el daca puteti!

  4. Sunteti doi frustrati si doi invidiosi,sclavi sunte voi,e gogheterul echipei de doi ani si cel mai bun jucator meci de meci,daca nu era el nu stiu ce era la rosiori,dar voi asa o sa vorbiti toata viata pt ca nu aveti altceva de facut,frustratiloor

  5. Liviu FLORICEL?Un SCLAV PROST, al lui nea GABIE, nu trebuie regretat…

  6. Fan Sporting

    Floricel este „gloaba” pe final, mai pacaleste si el pe unde poate, foamea este mare, baiatul este combinat cu tot felul de petarde locale pe la strand si mult alcool.Toate acestea costa, Sporting ar trebui sa continue politica de intinerire, asa cum am stabilit la ultima sedinta sub conducerea domnilor Mara, Savescu si farmacistul obez!!!!Floricica, du-te tata, du-te, la anul pe la Tiganesti, Poroschia sau maxim Peretu, nu?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.