Sport

Perioada transferurilor – Cristi Pârjolea joacă la Ţigăneşti, Desculţu şi Penescu n-au mai semnat cu FCM!

fcm 2Perioadă tot mai agitată pentru echipa FCM Alexandria, echipă care în urmă cu două săptămâni şi-a asigurat prezenţa în Liga a 3-a. Deşi se părea că promovarea alexăndrenilor la nivel divizionar, după câştigarea fără emoţii a campionatului judeţean Liga a 4-a şi a barajului de promovare, va linişti mult lucrurile la echipă, în vestiar şi la nivel de club, se pare că nu este deloc aşa. Din cei 22 de sportivi care au terminat sezonul trecut, rămâne de văzut câţi vor continua la echipă din această vară, deoarece plecările sau refuzul de a continua la FCM Alexandria par îngrijorător de multe, comparativ cu venirile la echipă, până acum.

Concret, după returul barajului de promovare, de la Andrăşeşti, s-a renunţat la patru sportivi; Alexandru Olteanu (fundaş stânga, titular întreg sezonul), Cristian Pârjolea (golgheterul echipei, a marcat golul trei în prima manşă a barajului), George Bârsănel (fundaş, titular în returul de campionat) şi Ciprian Bratoi (fundaş stânga, n-a jucat aproape deloc), sunt sportivii la care s-a renunţat. Între timp, s-a auzit prin “târg”  că sunt câţiva jucători care au refuzat să continue la FCM Alexandria, în cele mai multe din situaţii motivul fiind acelaşi, banii.

Astfel, mijlocaşii Cătălin Desculţu şi Marius Penescu au anunţat că nu vor să continue pe aceleaşi contracte din campionatul judeţean, iar fundaşul din Târgovişte chiar pare să fi uitat de Alexandria; în schimb, Desculţu se aude că ar fi tentat să plece de la FCM, mai ales că nu duce lipsă de oferte. Despre atacantul Cristi Pârjolea să spunem că, deşi a fost confirmat faptul că va lucra la echipa a 2-a a clubului, care urmează să fie înfiinţată, el s-a transferat, ca jucător, la Unirea Ţigăneşti, echipă pentru care a debutat sâmbăta trecută, în Cupa Teleormanul.

Să mai punctăm că FCM Alexandria se va reuni în vederea pregătirilor luni, 18 iulie a.c., când se va cunoaşte componenţa lotului pentru noul sezon, sau cel puţin vom afla numele jucătorilor care sunt pe lista de transferuri la FCM Alexandria.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.