Sport

Perioada pregătirilor – FCM Alexandria joacă primele amicale ale acestei veri

La câteva zile de la startul pregătirilor în această vară, FCM Alexandria a programat primul joc de verificare, împotriva echipei ASC Seaca. Disputa dintre cele două echipe, care se anunţă destul de interesantă, este mai degrabă un joc de selecţie pentru alexăndreni, dar are şi un rol de verificare a nivelului de pregătire a jucătorilor ambelor echipe. Cu acest prilej, antrenorul alexăndrenilor, Romulus Ciobanu, speră să se edifice asupra calităţilor unora din jucătorii veniţi în probe în aceste zile – este ştiut faptul că FCM Alexandria are în prezent peste 30 de jucători la pregătire, iar după acest prim joc se va putea face o evaluare cât mai exactă. Jocul pe care FCM Alexandria şi ASC Seaca îl vor disputa în deschiderea sezonului de pregătire este programat vineri (22 iulie, ora 18.00) pe stadionul Municipal din Alexandria.

Al doilea joc pentru FCM Alexandria, din acest week-end, este programat pentru sâmbătă (23 iulie, ora 11.00), tot pe Municipal; adversarul alexăndrenilor de această dată este echipa Comprest GIM Bucureşti (fosta adversară a echipelor FCM şi Sporting Roşiorii de Vede), echipă care are în componenţă mulţi jucători tineri, under 19.

La finalul celor două jocuri de verificare de vineri şi sâmbătă, se va contura lotul echipei FCM Alexandria pentru noul sezon, cel care va urma, de săptămâna viitoare, primul stagiu centralizat de pregătire.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.