Sport

Performanţe pentru Alex Dojo Alexandria – Cinci medalii pentru sportivii alexăndreni la Mondialele din Bulgaria!

alex-dojoalex-dojo-8În perioada 6-8 octombrie a.c., în localitatea Burgas – Bulgaria, a avut ediţia 2016 a Campionatului Mondial de Karate SKDUN, competiţie care a reunit la start peste 1000 de concurenţi, din mai multe ţări. Între participanţi s-au găsit şi patru sportivi legitimaţi la clubul Alex Dojo Alexandria, care au avut prestaţii bune, evidenţiate prin clasările obţinute în final în probele de concurs, dar şi de antrenorul clubului, sensei Sorin Dincă. Acesta s-a arătat mulţumit atât de prestaţia sportivilor care au confirmat aşteptările, la un asemenea nivel, dar şi şi pentru sportivii aflaţi la debut într-o întrecere internaţională, după cum a precizat antrenorul sportivilor alexăndreni, care a ţinut să transmită felicitări tuturor sportivilor clubului Alex Dojo pentru prestaţiile la competiţia din Bulgaria.

 

În competiţia masculină au fost prezenţi trei sportivi de la clubul Alex Dojo Alexandria, doi dintre aceştia obţinând medalii. Multiplul medaliat naţional Mugurel Enache şi-a confirmat încă o dată valoarea şi a reuşit două medalii de aur la Mondialele din Bulgaria, în probele de kata şi de kumite; de asemenea, Iannis Cristea a câştigat tot două medalii, una de aur, în proba de kumite, şi una de argint, în proba de kata. În privinţa sportivului Alexandru Dincă, aflat la debut într-o competiţie internaţională de asemenea anverugură, acesta s-a clasat pe un onorabil loc 4 în proba de kumite, însă a ratat la mică diferemţă o medalie.

În concursul feminin, clubul Alex Dojo Alexandria a avut o singură reprezentantă, pe Maria Dincă; prestaţiile acesteia au fost apreciate de organizatori, ea reuşind în finală să obţină o medalie de argint în proba de kata.

Ca o concluzie, la Campionatul Mondial de Karate SKDUN, de la Burgas, clubul Alex Dojo a reuşit un total de cinci medalii, trei de aur şi două de argint, aceasta fiind o participare foarte bună. Totuşi, clubul alexăndrean a ţinut să transmită mulţumiri pentru întregul sprijin acordat de Primăria şi Consiliul Local Alexandria, dar şi societăţii Proinvest, care au susţinut financiar întreaga deplasare a lotului de sportivi alexăndreni şi care au avut condiţiile optime pentru pregătire şi participare la competiţie.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.