Sport

Performanţă pentru fotbalul juvenil – Şcoala Peretu s-a calificat la faza finală a ONSS

Una din cele mai importante performanţe pentru fotbalul juvenil teleormănean a fost reuşită week-endul trecut, de către echipa Şcolii generale Peretu. Aceasta a participat la faza de zonă a Olimpiadei naţionale a sportului şcolar, fotbal, şcoli mediul rural gimnaziu, desfăşurată la Slobozia (IL), unde au fost prezente şase echipe, câştigătoare ale etapelor judeţene în zona de sud a ţării. În prima etapă s-au jucat două grupe, una din acestea fiind câştigată de echipa din Peretu, cealaltă de echipa similară din judeţul Ilfov (Şcoala Cernica). Finala dintre cele două echipa a fost una foarte echilibrată, încheiată fără gol; la loviturile de departajare însă, teleormănenii pregătiţi de prof. Ninel Fişcu s-au impus la limită şi au obţinut, în premieră, calificarea la faza naţională. “Este o performanţă deosebită pentru sportul din comuna Peretu, pentru şcoala noastră, iar la etapa naţională sperăm să avem o evoluţie cât mai onorabilă”, a spus primarul comunei Peretu, Ionel Olteanu, despre acest rezultat.

Etapa naţională a ONSS la fotbal, rural gimnaziu, se va juca la Drobeta Turnu Severin, în perioada 29 mai – 02 iunie a.c., şi vor juca cele opt echipe câştigătoare ale turneelor de zonă, disputate zilele trecute.

 

Rezultate obţinute de echipa Şcolii generale Peretu la turneul de zonă al ONSS, desfăşurat la Slobozia, au fost:

– în grupă: Peretu (TR) – Ialomiţa 5-0; Peretu – Călăraşi 4-0;

– în finală: Şcoala Peretu (TR) – Şcoala Cernica (IF) 0-0; 2-1 la loviturile de departajare.

Lotul echipei din Peretu care a participat la turneul semifinal al ONSS a fost următorul: Andrei Zamfir, Marius Luciu, Eduard Almăjanu, Mircea Ghimfus, Marius Măgureanu, Robert Nicolae, Alin Pătraşcu, Gabriel Almăjanu, Cristian Hoţu, Eduard Sârbu, Mihai Dicu; antrenor Ninel Fişcu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.