Sport

Performanţă pentru CS Atac Roşiori – Încă o medalie pentru sportivul Mihail Stoian la tir cu arcul

În urmă cu câteva zile, la Oradea, a avut loc în campusul universitar, Campionatul naţional outdoor de tir cu arcul, întrecere rezervată copiilor şi juniorilor. Între cei peste 75 de sportivi prezenţi, care au reprezentat zece cluburi din întreaga ţară, s-a evidenţiat şi trăgătorul roşiorea Mihail Stoian, de la clubul Atac din Roşiorii de Vede. La întrecerea de cadeţi, sportivul roşiorean, unul din cei mai reprezentativi trăgători cu arcul din ţară la această categorie de vârstă, a reuşit să ocupe locul 3 şi să obţină medalia de bronz. Arcaşul de la clubul Atac a obţinut în calificări un total de 567 puncte, iar în lupta directă pentru medalia de bronz a fost necesară prezenţa arbitrilor şi făcută măsurătoarea la compas. În cele din urmă, doar 3 mm au făcut diferenţa faţă de principalul adversar la podium, astfel că Mihail Stoian a obţinut a şaptea medalie din cariueră la individual.

În opinia conducătorului clubului Atac, Liviu Nanu, evoluţia lui Mihail Stoian a fost una cât se poate de normală, el onorându-şi atât poziţia în lotul naţional de cadeţi al României, dar confirmând şi evoluţia la Campionatul European desfăşurat în luna iulie a.c., dar şi concursul internaţional de la Zywiec – Polonia. Prin medalia de bronz de la Naţionale s-a încheiat întreg sezonul competiţional inter în aer liber la tir cu arcul, iar acest ultim concurs a fost depăşit cu bine de sportivul roşiorean.

În ce priveşte clubul CS Atac Roşiorii de Vede, acesta a obţinut a 51-a medalie în sportiv 2016 şi a fost a 150-a medalie de la înfiinţarea clubului şi participarea sa la competiţii, din anul 2011.

B.Pană

One Comment

  1. ADEVARUL este ca toti acesti copii sunt munca marelui antrenor Alexandru BALUTA!!!!Multumim Sandu ARCAUL pentru tot ceea ce ne-ai invatat!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.