Eveniment

Percheziții pentru proxenetism, în Alexandria/ Două persoane arestate preventiv într-o afacere „loverboy”

Două persoane acuzate că ar fi exploatat sexual cinci femei, folosindu-se de celebra metodă “loverboy”, au fost arestate preventiv, măsura fiind luată de magistrații din cadrul Tribunalului Teleorman.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, au documentat miercuri, 15 ianuarie, activitatea infracțională a două persoane bănuite că ar fi racolat cinci femei pe care le-ar fi exploatat sexual.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2015 –2019, sub promisiunea obținerii de locuri de muncă în străinătate sau metoda lover-boy, persoanele în cauză le-ar fi determinat pe acestea să practice prostituția în folosul lor.

În vederea probării activității infracționale au fost efectuate acte de urmărire penală pe teritoriul Marii Britanii și au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară la adrese din municipiul Alexandria, două persoane fiind conduse la audieri.

În urma probatoriului administrat, Tribunalul Teleorman a dispus arestarea preventivă față de inculpați.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, iar la activități au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.