Eveniment

Percheziții la traficanții de cannabis din Teleorman – Doi tineri au fost prinși în flagrant

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Teleorman, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat 56 grame de cannabis din doua locuinte unde s-au efectuat perchezitii. Două persoane se află sub control judiciar, iar o persoană se află arestată preventiv.

În seara zilei de 2 martie 2017, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman au prins în flagrant, în municipiul Alexandria, un tânăr, în vârstă de 19 ani, care i-ar fi vândut altuia, în vârstă de 18 ani, cannabis.

În aceeași seară, polițiștii au efectuat două percheziții la domiciliile altor două persoane, de 25 și 22 de ani, cercetate în acelaşi dosar, pentru trafic de droguri de risc, de unde au fost ridicate 56 grame de cannabis.

Față de doi dintre ei s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, iar față de altul s-a dispus măsura arestului preventiv.

Din investigaţii a reieşit că, spre sfârșitul anului 2016, unul dintre ei ar fi cultivat ilegal, la domiciliul său, mai multe plante de cannabis, iar ulterior l-ar fi vândut contra sumei de 50 lei/gram, prin intermediul celor doi.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. În activităţi au fost angrenaţi şi luptători din cadrul S.A.S. Teleorman- I.P.J. Teleorman. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.