Eveniment

Percheziții la persoane cercetate pentru braconaj cinegetic / Trei bărbați au fost reținuți

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Teleorman au dispus reținerea a trei bărbați cercetați în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic, informează IPJ Teleorman.

Fiind în continuarea cercetărilor, în ziua de 18 aprilie a.c., polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, la locuințele a trei bărbați, din comuna Poeni, județul Teleorman și comuna Șelari, județul Dâmbovița, în urma activităților fiind identificate și ridicate în vederea cercetărilor cinci cadavre eviscerate, congelate, din specia iepure de câmp, o cameră cu termoviziune, un proiector și 15 câini din rasa ogar.

În urma administrării probatoriului, a fost dispusă reținerea a trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 31 de ani, din Teleorman și Dâmbovița, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

La activități au participat două grupe de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Teleorman și o grupă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman. Cercetările continuă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.